Agenda en aanmelden fotografie cursus en workshops.

Stuur een e-mail naar info@vivofotografie.nl en geef aan voor welke datum en fotografie cursus je je wilt aanmelden. Geef ook in het bericht aan het merk en type camera die je gebruikt, je e-mailadres en 06 telefoonnummer en voor hoeveel personen je de aanmelding doet.

Datums en beschikbaarheid

Vanwege de velefotografie en drone opdrachten zijn de fotografie cursussen momenteel gestopt.

Klik in het onderstaande menu op de cursus/workshop die je wilt doen voor de ingeplande datums en beschikbare plaatsen per fotografie cursus


De nieuwe cursussen starten vanaf eind september.

 
(Datums zijn startdatums met een interval van drie/vier weken voor vervolg avonden)

Dinsdag 21 Februari 2023 - VOL
(Datums zijn startdatums met een interval van drie/vier weken voor vervolg avonden)

Vanwege een volle agenda mbt de fotografiecursussen worden er in 2023 geen workshops nachtfotografie ingepland. De datums voor 2024 worden eind 2023 ingepland.

Datums voor de prive fotografie workshops
en prive fotografie cursussen worden
in overleg ingepland.

Voorwaarden inschrijving Fotografie Cursus en Fotografie Workshops


Vanwege de velefotografie en drone opdrachten zijn de fotografie cursussen momenteel gestopt.

Om er zeker van te zijn dat degenen die zich inschrijven voor een cursus of workshop ook de intentie hebben om te komen, vraag ik een aanbetaling van EUR 25,00. Je ontvangt na aanmelding een factuur en een betaalverzoek voor de aanbetaling. Geef je bij inschrijving meerdere personen op dan is de aanbetaling EUR 25,00 x aantal opgegeven personen. Ik verzoek je om de aanbetaling binnen 5 dagen over te maken.

Zodra het factuurbedrag/betaalverzoek op de rekening is bijgeschreven ontvang je een bevestiging. Voor het resterende bedrag ontvang je een week vooraf een factuur en een betaalverzoek. Dit factuurbedrag dient voor deelname aan de cursus of workshop op de rekening te zijn bijgeschreven. Vanwege veiligheidsredenen accepteer ik geen contant geld.

Annulering kan kosteloos tot 14 dagen voor de cursus of workshop en je ontvangt de aanbetaling volledig terug. Wil je niet annuleren maar ben je onverwachts verhinderd, dan zullen we in overleg je in één van de volgende cursussen of workshops indelen. Bij inschrijving ga je akkoord met de voorwaarden.

Ter info; De cursussen en workshops worden gegeven op de derde verdieping van het pand en er is geen lift aanwezig.

Copyright 2006/2023 Vivo Fotografie & Drone Inspecties - All Rights Reserved
Mobiel: 0653250309