Mobirise

FOTOGRAFIE WORKSHOPS EN CURSUSSEN


Vivo Fotografie geeft verschillende fotografie workshops en meerdaagse cursussen. Onderstaand kan je klikken op de workshop en/of cursus die je interessant vind en alle informatie vinden. 


Wat wij belangrijk vinden is dat er veel persoonlijke aandacht is tijdens de workshops en cursussen en houden daarom de groepen klein. Tijdens de workshops zijn het aantal deelnemers maximaal 5 personen en bij de fotografie cursussen zijn dit er maximaal 4. Dit geeft iedereen de gelegenheid zijn/haar vragen te stellen, zowel tijdens het theorie gedeelte als het praktijk gedeelte. 


Daarnaast vinden wij de sfeer tijdens de fotografie workshops ook belangrijk en zullen wij er alles aan doen om iedereen met een prettig en tevreden gevoel huiswaards te laten gaan. En na elke workshop ga je uiteraard na huis met naslagwerk zodat alles wat er besproken en uitgelegd is terug te lezen is.

 

Ter info; De workshops worden gegeven op de derde verdieping van het pand en er is geen lift aanwezig.

 

Vivo Fotografie in ZOOM

 

Ter informatie:
Corvid-19 / Corona Virus mbt de Fotografie Workshops en Fotografie Cursussen.

Beste workshoppers en cursisten,

Zoals jullie weten zijn er diverse maatregelen genomen om de corona virus in te dammen.
De gevolgen kunnen we dagelijks volgen op de journaals en media.

Ondanks dat de workshops en cursussen kleinschalig zijn heb ik begin week 12 besloten om alle workshops en cursussen voorlopig "on hold" te zetten.
Dat heeft te maken dat ik vind dat we geen onnodige risico's moeten nemen, hoe leuk ik het ook vind om met de workshops en cursussen bezig te zijn.

Het komt er op neer dat;

*Wanneer de planning herzien wordt heeft te maken met de ontwikkelingen rond het corona virus en adviezen/richtlijnen die gegeven worden door het RIVM.

Als er vragen zijn schroom niet en neem gerust contact op!

 

WORKSHOP BASISKENNIS FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE CURSUS

COMBI WORKSHOP/CURSUS

WORKSHOP NACHTFOTOGRAFIE

PRIVE WORKSHOPS EN CURSUSSEN

AGENDA

FOLLOW US