Mobirise

FOTOGRAFIE WORKSHOPS EN CURSUSSEN


Vivo Fotografie geeft verschillende fotografie workshops en meerdaagse cursussen. Onderstaand kan je klikken op de workshop en/of cursus die je interessant vind en alle informatie vinden. 


Wat wij belangrijk vinden is dat er veel persoonlijke aandacht is tijdens de workshops en cursussen en houden daarom de groepen klein. Tijdens de workshops zijn het aantal deelnemers maximaal 5 personen en bij de fotografie cursussen zijn dit er maximaal 4. Dit geeft iedereen de gelegenheid zijn/haar vragen te stellen, zowel tijdens het theorie gedeelte als het praktijk gedeelte. 


Daarnaast vinden wij de sfeer tijdens de fotografie workshops ook belangrijk en zullen wij er alles aan doen om iedereen met een prettig en tevreden gevoel huiswaards te laten gaan. En na elke workshop ga je uiteraard na huis met naslagwerk zodat alles wat er besproken en uitgelegd is terug te lezen is.

 

Ter info; De workshops worden gegeven op de derde verdieping van het pand en er is geen lift aanwezig.

 

Vivo Fotografie in ZOOM

 

Ter informatie:
Corvid-19 / Corona Virus mbt de Fotografie Workshops en Fotografie Cursussen.

In september gaan we weer starten met de cursussen die voor de Corona maatregelen en "lockdown" waren gestart. Deze groepen zijn inmiddels ingepland.
En in oktober zullen we de workshops inplannen (dit moet nog plaats vinden) die ingepland stonden maar vanwege Coronamaatregelen on hold waren gezet.
We gaan de workshoppers binnenkort contacten om datums af te stemmen.

Omdat we nu maanden stil hebben gelegen gaan wij dus eerst starten met de fotografie cursuavonden en fotografie workshops die al ingepland stonden en al betaald zijn. Dit neemt best een aardige tijd in beslag maar wij streven er naar om dezelfde kwaliteit te blijven leveren en kiezen er dan ook voor om eerst deze groepen te doen voordat we niet workshops en cursussen gaan inplannen.

Het komt er op neer dat de nieuwe cursussen en workshops vanaf januari 2021 ingepland worden waarbij we in kwartaal 4 van 2020 een planning online zullen zetten.
Wil je op de hoogte gehouden worden van de planning stuur ons dan een e-mail.

Als er vragen zijn schroom niet en neem gerust contact op!

 

WORKSHOP BASISKENNIS FOTOGRAFIE

FOTOGRAFIE CURSUS

COMBI WORKSHOP/CURSUS

WORKSHOP NACHTFOTOGRAFIE

PRIVE WORKSHOPS EN CURSUSSEN

AGENDA

FOLLOW US