Mobirise
Fotostudio Oud-Beijerland

Modelfotografie

Zoals je in de portfolio kunt zien doen we veel Modelfotografie. Dit kan een betaalde portfolioshoot zijn of het is een fotoshoot op TFP basis.
Beide fotoshoots en een FAQ staan hieronder omschreven. Ben je als model, visagiste, MUA(h) of styliste geinteresseerd in een portfolio of TFP shoot neem dan gerust contact op.

modelfotografie oud beijerland

TFP Shoot 

Een prettige sfeer en allemaal de intentie hebben het maximale uit een fotoshoot te willen halen vind ik het belangrijkste voor een geslaagde TFP shoot.
En uiteraard de creativiteit hebben om een moodboard, thema of concept geheel naar eigen hand te zetten. Van een model verwacht ik wel dat zij zorg draagt voor kleding, accessoires, etc als er geen styliste aanwezig is.

TFP shoots plan ik alleen in een weekend of avonduren en doe dat in de studio en/of op locatie. Bij TFP shoots werk ik altijd met een TFP contract welke we gezamenlijk vooraf doornemen.

Ik lever minimaal 12 foto's aan in een hoge resolutie (print kwaliteit) en een lage resolutie (internet, socialmedia vriendelijk formaat). Aanleveren van de foto's gebeurt via WeTransfer of op CD rom.

Spreekt mijn portfolio je aan en heb je een concept, thema en/of een moodboard wat je zou willen uitwerken? Is het een aanvulling op mijn portfolio of spreekt het thema, moodboard of concept mij aan sta ik wellicht open voor een samenwerking.

fotostudio hoeksche waard

PortfolioShoot

Bij een portfolioshoot gaan we 2 uur de studio in en wordt er altijd gebruik gemaakt van een visagiste die je 1x op zal maken. Je mag je zo vaak omkleden als je wilt. Na de shoot worden de beste 10 foto's uitgezocht en bewerkt. De foto's worden zonder watermerk aangeleverd in een hoge resolutie (print kwaliteit) en een lage resolutie (internet vriendelijk formaat).

De foto's mogen vrij gebruikt worden voor eigen promotie maar niet voor commerciele doeleinden. Een portfolioshoot kost 175 euro inclusief BTW. Omdat we tijd reserveren en zekerheid willen dat je de intentie heb om te komen, vragen we een aanbetaling van 25 euro. Het resterende bedrag betaal je bij aanvang van de shoot of via een betaalverzoek die we je in de week van de fotoshoot per e-mail naar je zullen versturen.

Je kunt ook een portfolioshoot geheel naar eigen wens plannen en aan de hand van je wensen zullen we een prijs bepalen.

modelfotograaf richard vivo

FAQ

Mag ik iemand meenemen?
Als jij je daar prettig bij voelt moet je dat zeker doen, maar niet meer dan 1 persoon.

Ik ben jonger dan 18 jaar.
Voor beide fotoshoots geldt dat als je jonger bent dan 18 jaar een naaste meerderjarige (aantoonbaar), aanwezig moet zijn.

Ik ben onverwachts verhinderd voor mijn portfolioshoot. Ben ik nu mijn aanbetaling kwijt?
Nee zeker niet. Met alle betrokkenen zal er een nieuwe datum worden gekozen voor de fotoshoot.

Ik wil meer foto's dan ik krijg aangeboden (betaalde portfolioshoot).
Dat is mogelijk en afhankelijk van het aantal extra foto's wordt er een prijs afgesproken.

Hoe werkt het aanbetalen bij een portfolioshoot?
Je ontvangt een factuur voor de aanbetaling van 25 euro inclusief BTW en wij verzoeken die binnen 7 dagen te voldoen. Het resterende bedrag betaal je voor aanvang van de fotoshoot. Voor de betalingen maken we gebruik van betaalverzoeken maar uiteraard kan je aan de hand van het factuur de bedragen overmaken. Vanwege veiligheidsredenen accepteren wij geen contant geld meer.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bewerkte foto's ontvang?
Het aanleveren van de foto's van een portfolioshoot is maximaal 15 dagen. De foto's van een TFP shoot zullen binnen 3 weken na de shoot uiterlijk worden aangeleverd.

Waar is het?
In het centrum van Oud-Beijerland (Hoeksche Waard, Zuid Holland) hebben we een fotostudio van 55m2.
Als er een shoot gepland is ontvang je van ons een uitgebreide route-omschrijving.

FOLLOW US