Commerciƫle Dronebeelden

Richard Vivo is een Specific STS-01/PDRA-01 gecertificeerd drone piloot met een Exploitatievergunning en voldoet aan de eisen van het Inspectie Leefomgeving & Transport (ILT), RDW en EASA om drone opdrachten te mogen uitvoeren in No Fly zones zoals onder andere militaire en civiele CTR zones, stedelijk en industriele gebieden.

Richard maakt gebruik van drones die van 1080HD kwaliteit tot 5.1K kunnen filmen en leveren scherpe videobeelden die zeer goed gebruikt kunnen worden voor verdere videoverwerkingen. Ook kan hij met de drones fotograferen in hoogwaardige RAW kwaliteit waardoor Richard nauwkeurige nabewerkingen kan uitvoeren en foto's aanlevert in de hoogste kwaliteit.

Van het filmmateriaal dat wordt opgenomen worden de beste fragmenten gekozen die bij de opdracht passen en worden zorgvuldig nabewerkt. Hierna worden de fragmenten samengevoegd, afgemonteerd en indien gewenst voorzien van een passende achtergrond muziek en is de film klaar voor gebruik zoals socialmedia, website en presentaties.

De foto's die Richard maakt met de drones maken worden allemaal in RAW gemaakt zodat hij die optimaal kan nabewerken en aanleveren in JPG of andere bestandsvormen aanleveren.

Voor het aanleveren van de films en foto's wordt gebruik gemaakt van een eigen pagina (Vivo Fotografie & Drone Inspecties) van Wetransfer.com. Als service blijven de foto en film bestanden tot vier weken voor uw bedrijf beschikbaar om te downloaden.

Meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte voor het maken van dronebeelden neem dan contact met Richard op. 

Copyright 2006/2024 Vivo Fotografie & Drone Inspecties - All Rights Reserved