Cursus Fotografie
(vervolg)

De cursus fotografie is een vervolg op de workshop Basiskennis Fotografie. De cursus is tot stand gekomen uit feedback van deelnemers van onze workshop basiskennis fotografie waaruit bleek dat er veel behoefte is aan een vervolg. Dit om de kennis die is opgedaan tijdens de workshop basiskennis fotografie nu in overzichtelijke stappen en met duidelijke uitleg in de praktijk te brengen.

Tijdens deze vijf daagse fotografie cursus gaan we dieper in op Diafragma, Sluitertijden, ISO waarden, Kleuren, Beeldopbouw en Compositie. Van de onderwerpen die per cursusavonden besproken worden, krijgen jullie "opdrachten" mee om die in de praktijk te brengen om zo heel gericht te oefenen. De opdrachten zullen de volgende cursusdag centraal besproken worden. Op deze manier leer je in stappen hoe je meer uit jezelf en uit je camera kunt halen met als resultaat betere foto's!

De groepen tijdens de cursus fotografie bestaat uit maximaal vier personen zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Je kunt deelnemen aan deze fotografiecursus als je in het bezit bent van een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een hybridecamera. Als je niet zeker weet of je camera geschikt is mag je ons altijd mailen met de cameragegevens. Onderstaand een overzicht van wat er tijdens deze foto cursus wordt besproken en in de praktijk gebracht gaat worden;

  • Dag 1 > Diafragma, Scherpte/Diepte in de foto en ISO waarden.
  • Dag 2 > Sluitertijden en wel of geen Beweging in de foto's.
  • Dag 2 > Bespreking van de vorige opdracht.
  • Dag 3 > Witbalans en Kleuren. Belichtingscorrecties in de M stand.
  • Dag 3 > Bespreking van de vorige opdracht.
  • Dag 4 > Compositie en Beeldopbouw.
  • Dag 4 > Bespreking van de vorige opdracht.
  • Dag 5 > Bespreking van de vorige opdracht, evaluatie en afsluiting.

De cursus fotografie zijn op vijf maandag en/of woensdag avonden van 1900u tot 2130u. De cursussen fotografie worden gegeven in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard, Zuid-Holland).

De cursusavonden zijn om de twee/drie weken zodat je voldoende tijd is om je opdrachten uit te kunnen voeren. Mocht het voorvallen dat een cursusavond op een feestdag of vakantiedag valt dan wordt er in onderling overleg een nieuwe datum gekozen.

Prijs per persoon: EUR 190,00 (incl. BTW) en is inclusief koffie/thee/frisdrank.

De groep bestaat uit maximaal 3 personen, zodat er veel persoonlijke aandacht en begeleiding is. De minimaal aantal deelnemers is 2 personen.

Ook deelnemen aan een workshop, ga dan naar deze pagina om de agenda te bekijken en/of je in te schrijven. 

 TIP; Bent u voornemens de workshop Basiskennis Fotografie en later de vervolgcursus Fotografie te doen adviseer ik u de Combi Workshop/Cursus Basiskennis Fotografie te doen!

Ter info; De workshops worden gegeven op de derde verdieping van ons pand en er is geen lift aanwezig.

Copyright 2006/2021 Vivo Fotografie - All Rights Reserved