Meerdaagse Vervolg Cursus Fotografie

De cursus fotografie is een vervolg op de Cursus Basiskennis Fotografie. De cursus is tot stand gekomen uit feedback van deelnemers van de cursus basiskennis fotografie waaruit bleek dat er veel behoefte is aan een vervolg. Dit om de kennis die is opgedaan tijdens nu in overzichtelijke stappen en met duidelijke uitleg in de praktijk te brengen.

Tijdens deze vijf daagse fotografie cursus gaan we dieper in op Lichtmeting, Scherpstel/focupunten, Nachtfotografie, Diafragma, Sluitertijden, Beeldopbouw en Compositie. Van de onderwerpen die per cursusavonden besproken worden, krijgen jullie "oefeningen" mee om die in de praktijk te brengen om zo heel gericht te oefenen. De oefeningen zullen de volgende cursusdag centraal besproken worden. Op deze manier leer je in stappen hoe je meer uit jezelf en uit je camera kunt halen met als resultaat betere foto's!

De groepen tijdens de cursus fotografie bestaat uit maximaal twee personen zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Je kunt deelnemen aan deze fotografiecursus als je in het bezit bent van een spiegelreflexcamera, systeemcamera of een hybridecamera. Als je niet zeker weet of je camera geschikt is mag je ons altijd mailen met de cameragegevens. Onderstaand een overzicht van wat er tijdens deze foto cursus wordt besproken en in de praktijk gebracht gaat worden;

  • Dag 1 > Lichtmeting
  • Dag 2 > Bespreken van de vorige oefeningen.
  • Dag 2 > Scherpstellen en Autofocus.
  • Dag 3 > Bespreken van de vorige oefeningen.
  • Dag 3 > Nachtfotografie (theorie)
  • Dag 4 > Nachtfotografie (praktijk)
  • Dag 5 > Bespreken van de vorige oefeningen.
  • Dag 5 > Open vragen uurtje, evaluatie en afsluiting.

De cursus fotografie zijn op vijf maandag en/of woensdag avonden van 1900u tot 2130u. De cursussen fotografie worden gegeven in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard, Zuid-Holland).

De cursusavonden zijn om de twee/drie weken zodat je voldoende tijd is om je opdrachten uit te kunnen voeren. Mocht het voorvallen dat een cursusavond op een feestdag of vakantiedag valt dan wordt er in onderling overleg een nieuwe datum gekozen.

Prijs per persoon: EUR 240,00 (incl. BTW) en is inclusief koffie/thee/frisdrank.

De groep bestaat uit maximaal 2 personen, zodat er veel persoonlijke aandacht en begeleiding is. De minimaal aantal deelnemers is 2 personen.

Ook deelnemen aan een fotografie cursus, ga dan naar deze pagina om de agenda te bekijken en/of je in te schrijven. 

 

Ter info; De cursussen worden gegeven op de derde verdieping van ons pand en er is geen lift aanwezig.

Copyright 2006/2022 Vivo Fotografie - All Rights Reserved