https://mobirise.com/

Commerciele Dronebeelden

Richard Vivo is naast fotograaf ook ROC-L gecertificeerd drone piloot en mag commerciële drone vluchten maken voor bedrijven en particulieren. Wij voldoen aan alle eisen van het Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Dat is ook van toepassing voor de drones die worden ingezet want die zijn geregistreerd bij het Luchtvaartregister en voorzien van een PH nummer, zijn verzekerd en hebben de benodigde ontheffingen. De dronebeelden die wij maken zullen gemaakt worden binnen landelijke of lokale wet en regelgeving die op betreffende locatie van toepassing is.

Ter info; Als u commerciële dronebeelden wilt gebruiken voor o.a uw website, bedrijfspresentatie, werkzaamheden of socialmedia kanalen moet u dat laten verzorgen door een gecertificeerde drone piloot. Dit vanwege allerlei wettelijke verplichten die van toepassing zijn voor het commercieel maken van dronebeelden.

Wij maken gebruik van DJI Mavic drones die 1080HD kwaliteit tot 4K kunnen filmen en leveren scherpe videobeelden die wij prima kunnen gebruiken voor verdere videoverwerking. Ook kunnen wij met de drones fotograferen in RAW kwaliteit waardoor wij met onze softwareprogramma’s goede nabewerking kunnen doen.

Van het filmmateriaal dat wij hebben opgenomen worden de beste fragmenten gekozen die bij de opdracht passen en worden zorgvuldig nabewerkt. Hierna worden de fragmenten samengevoegd, afgemonteerd en voorzien van een passende achtergrond muziek en is de film klaar voor gebruik.

De foto's die wij met de drones maken worden allemaal in RAW gemaakt zodat wij die optimaal kunnen nabewerken en kunnen aanleveren in JPG of andere bestandfvormen aanleveren.

Voor het aanleveren van de films en foto's maken wij gebruik van Wetransfer.com. Indien gewenst kunnen wij ook aanleveren op DVD en/of CD rom.

Meer informatie of geheel vrijblijvend een offerte ontvangen voor het maken van dronebeelden neem dan contact met ons op.

FOLLOW US