Commerciële Dronebeelden

Richard Vivo is ook Specific STS-01 / PDRA-01 gecertificeerd drone piloot en mag commerciële drone vluchten maken voor bedrijven en particulieren. Hij voldoet aan alle eisen van het Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Dat is ook van toepassing voor de drones die worden ingezet, want die zijn geregistreerd bij het Luchtvaartregister, zijn verzekerd en hebben de benodigde ontheffingen.

Hij maakt gebruik van drones die van 1080HD kwaliteit tot 5K kunnen filmen en leveren scherpe videobeelden die prima gebruikt kunnen worden voor verdere videoverwerkingen. Ook kan hij met de drones fotograferen in RAW kwaliteit waardoor Richard met softwareprogramma's goede nabewerkingen maakt in de hoogste kwaliteit.

Van het filmmateriaal dat wordt opgenomen worden de beste fragmenten gekozen die bij de opdracht passen en worden zorgvuldig nabewerkt. Hierna worden de fragmenten samengevoegd, afgemonteerd en indien gewenst voorzien van een passende achtergrond muziek en is de film klaar voor gebruik zoals socialmedia, website en presentaties.

De foto's die Richard maakt met de drones maken worden allemaal in RAW gemaakt zodat hij die optimaal kan nabewerken en aanleveren in JPG of andere bestandsvormen aanleveren.

Voor het aanleveren van de films en foto's wordt gebruik gemaakt van een eigen pagina (Vivo Fotografie) van Wetransfer.com.

Meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte voor het maken van dronebeelden neem dan contact met Richard op. 

Copyright 2006/2024 Vivo Fotografie & Drone Inspecties - All Rights Reserved