Commerciele Dronebeelden

Richard Vivo is naast fotograaf ook gecertificeerde drone piloot en mag commerciele drone vluchten maken voor bedrijven en particulieren. Ik voldoe aan alle eisen van het Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). Dat is ook van toepassing voor de drones die worden ingezet want die zijn geregistreerd bij het Luchtvaartregister zijn verzekerd en hebben de benodigde ontheffingen.

Ik maak gebruik van drones die van 1080HD kwaliteit tot 5K kunnen filmen en leveren scherpe videobeelden die ik prima kan gebruiken voor verdere videoverwerkingen. Ook kan ik met de drones fotograferen in RAW kwaliteit waardoor ik met onze softwareprogramma's goede nabewerkingen kan doen voor de hoogste kwaliteit.

Van het filmmateriaal dat ik heb opgenomen worden de beste fragmenten gekozen die bij de opdracht passen en worden zorgvuldig nabewerkt. Hierna worden de fragmenten samengevoegd, afgemonteerd en indien gewenst voorzien van een passende achtergrond muziek en is de film klaar voor gebruik zoals socialmedia, website en presentaties.

De foto's die ik maak met de drones maken worden allemaal in RAW gemaakt zodat ik die optimaal kan nabewerken en aanleveren in JPG of andere bestandsvormen aanleveren.

Voor het aanleveren van de films en foto's maak ik gebruik van een eigen pagina (Vivo Fotografie) van Wetransfer.com.

Meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte voor het maken van dronebeelden neem dan contact met mij op. 

Copyright 2006/2022 Vivo Fotografie - All Rights Reserved