Vrijwerk fotograaf Richard Vivo 

Uit de fotografietrips die ik veelal met partner Nicole Brandwijk maak komen foto's die ik graag met jullie wil delen. Dit zijn foto's uit het buitenland maar ook binnen de Nederlandse grenzen. Om de foto te zien; Ga in het menu naar "Vrijwerk" en maak daar een keuze uit Landschappen & omgevingen, Vogelfotografie, Dieren. 

Deze foto's zijn bij National Geographic ook opgevallen want al eerder werd er een foto van mij gekozen als foto van de maand. Precies 10 jaar later werd ik begin 2017 benaderd voor het aanleveren van een foto voor de National Geopraphic Kalander 2018. En nu sta ik in de National Geographic kalender 2020 met een foto van een jagende coyote, gemaakt in Yellowstone NP. Twee publicaties in drie jaar tijd bij NatGeo, daar ben ik uiteraard zeer trots op!

Ik stel foto's ook beschikbaar voor fotoprints maar doe dat in een zeer beperkte oplage. De foto's kunnen op diverse materialen zoals canvas, plexiglas, aluminium, hoogwaardig fotopapier geleverd worden en in het gewenste formaat.

Heb je interesse in een fotoprint maar zit je keuze hier niet tussen neem dan gerust contact met mij op. Ik zal in de database op zoek gaan om te kijken of ik je vraag kunnen beantwoorden.

Copyright 2006/2021 Vivo Fotografie - All Rights Reserved