Web Site Maker
richard vivo

Vrijwerk fotograaf Richard Vivo

Uit de fotografietrips die ik veelal met Nicole Brandwijk maak komen foto's uit die ik graag met jullie wil delen. Dit zijn foto's uit het buitenland maar ook binnen de Nederlandse grenzen.

Om de foto te zien; Ga met uw muis in het menu naar "Vrijwerk" en maak daar een keuze uit Landschappen & omgevingen, Vogelfotografie, Dieren.

Deze foto's zijn bij National Geographic ook opgevallen want al eerder werd er een foto van mij gekozen als foto van de maand. Precies 10 jaar later werd ik begin 2017 benaderd voor het aanleveren van een foto voor de National Geopraphic Kalander 2018. En nu sta ik in de National Geographic kalender 2020 met een foto van een jagende coyote, gemaakt in Yellowstone NP. Twee publicaties in drie jaar tijd bij NatGeo, daar ben ik uiteraard zeer trots op!

Ik stel foto's ook beschikbaar voor fotoprints maar doe dat in een zeer beperkte oplage. De foto's kunnen op diverse materialen zoals canvas, plexiglas, aluminium, hoogwaardig fotopapier, etc geleverd worden. En in gewenst formaat.

Interesse in een fotoprint maar zit uw keuze hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen in onze database op zoek gaan om te zien of we uw vraag kunnen beantwoorden.

FOLLOW US