Vrijwerk fotograaf Richard Vivo 

Uit de fotografietrips die ik veelal met partner Nicole Brandwijk maak komen foto's die ik graag met jullie wil delen. Dit zijn foto's uit het buitenland maar ook binnen de Nederlandse grenzen. Om de foto te zien; Ga in het menu naar "Vrijwerk" en maak daar een keuze uit Landschappen & omgevingen, Vogelfotografie, Dieren. 

Deze foto's zijn bij National Geographic ook opgevallen want al eerder werd er een foto van mij gekozen als foto van de maand. Precies 10 jaar later in 2017 werd ik benaderd voor het aanleveren van een foto voor de National Geopraphic Kalender 2018. Dat gebeurde ook weer na deelname aan de National Geographic fotowedstrijd 2019 voor de National Geographic kalender 2020. En dat herhaalde zich nogmaals voor de kalander van 2021. Drie publicaties in vier jaar tijd bij National Geographic, daar ben ik uiteraard zeer trots op!

Ik stel foto's ook beschikbaar voor fotoprints maar doe dat in een zeer beperkte oplage. De foto's kunnen op diverse materialen zoals canvas, plexiglas, aluminium, hoogwaardig fotopapier geleverd worden en in het gewenste formaat.

Heb je interesse in een fotoprint maar zit je keuze hier niet tussen neem dan gerust contact met mij op. Ik zal in de database op zoek gaan om te kijken of ik je vraag kunnen beantwoorden.

Alle foto's van mij op de website zijn gemaakt door Nicole Brandwijk.

Copyright 2006/2024 Vivo Fotografie & Drone Inspecties - All Rights Reserved